Wat mag je van ons verwachten?

Onze diensten

Budgetcoaching


Grip hebben op je eigen budget. Dat is voor veel huishoudens nog niet zo makkelijk. Of het nu gaat om de cijfermatige kant – de inkomsten en uitgaven – of het gedrag erachter, het blijft een uitdaging om inzicht te krijgen en te houden.

Met onze financiële achtergrond kunnen wij helpen jouw financiële zaken op een rijtje te zetten. We lopen samen jouw inkomsten en uitgaven door, zodat we kunnen beoordelen waar er verbeteringen mogelijk zijn.

.

Individuele budgetcoaching
Budgetcoaching voor werkgevers

Budgetcoaching voor werkgevers


Als werkgever heb je het beste voor  met je medewerkers. Je biedt ze goede secundaire arbeids-voorwaarden en een prima salaris, maar ze blijven worstelen met hun financiën. Wat doe je dan als goed werkgever? Je schakelt ons in. Wij ontzorgen jou als werkgever door jouw medewerkers te helpen met het in balans brengen van hun inkomsten en uitgaven. Wij bieden daarbij verschillende pakketten. Lees verder.

(Burnout) coaching


Coaching geeft je de mogelijkheid om allerlei dilemma’s aan te pakken, die je zakelijk of privé tegenkomt. Of je nu moeite hebt om bepaalde keuzes te maken of als je worstelt met een burn-out. Onze coaching helpt je om je belemmeringen aan te pakken. Het geeft je de handvatten om negatieve patronen te doorbreken. Het voorkomt dat je in beperkende gewoontes blijft hangen. Kortom, onze coaching zorgt ervoor dat je beter functioneert.


Burnout coaching
unsplash