Samen met je collega?


Wij denken niet alleen aan de portemonnee van onze cliënten, maar ook aan die van onze cursisten. Als je samen met je collega(s) één van onze trainingen boekt, kun je gebruik maken van onze speciale Kollega Korting Module (KOKOMO). Je krijgt dan 10% korting op de deelnamekosten. Vul  bij het afrekenen de kortingscode KOKOMO2024 in een noteer in het opmerkingenveld de naam/namen van je collega(s).

Onze trainingen en producten

Training informatie

Trainingslocatie

Wij streven ernaar trainingslocaties vast te leggen die zowel voor de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar zijn. Als er wensen zijn met betrekking tot trainingen elders in het land, laat dat dan weten. Bij voldoende interesse zullen wij ook daar PE-trainingen aanbieden. Wij verzorgen ook incompany trainingen op een aangegeven voorkeurslocatie.


Onze trainingslocatie in Arnhem is:

The Green Meeting Center - Nieuwe Stationsstraat 10

Onze trainingslocatie in Amersfoort is:

De Overburen - Stationsplein 68, Amersfoort

Onze trainingslocatie in Zwolle is:

wordt binnenkort bekend gemaakt

Accreditatie PE-punten

Onze PE-trainingen zijn geaccrediteerd door KIWA en NVVBS. Voor onze 4-uursprogramma's zijn er 4 punten toegekend.

Wijziging en annulering

Wijzigingen

Als het door omstandigheden niet mogelijk is de training op de afgesproken datum bij te wonen, dan kan in overleg voor een andere datum gekozen worden. Neem hiervoor contact op via info@hulpmetgeldzaken.nl

Annulering

Een training kan kosteloos geannuleerd worden tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training. Bij annulering tussen 2 en 1 week voor aanvang van de training bedragen de annuleringskosten 50% van het factuurbedrag, Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de training bedragen de annuleringskosten 100% van het factuurbedrag. Neem voor vragen contact op via info@hulpmetgeldzaken.nl.

unsplash